Hayes Case Study

Refreshed and Refurbished to Shine
The kitchen and bathroom were the main focus in the renovation of this multi-unit building.
The kitchen was fitted with sleek white cabinets and counter tops along with new modern sink and appliances. A laundry room was designed and environmentally friendly cork tile floors installed throughout the kitchen and utility room.
A half bath was created along with the entire renovation of the present bathroom. New electrical and plumbing work was carried out in both the kitchen and bathroom.
The walls of the property were refinished throughout with style and taste combining the creative use of a diversity of wall treatments and paints. The floors were stripped of tired old carpets and the soft wood was refinished.
Outside, a three level redwood deck was designed and built to link each individual unit to the expansive garden below.